GOP-2.2.3-09-2010-0145-Sajtóközlemény

 
 
 
SAJTÓKÖZLEMÉNY

„ÚJ, INTEGRÁLT VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSE A MEDITEAM ZRT-NÉL” GOP-2.2.3-09-2010-0145

2011. december 30.
 

A Mediteam Szeged Zrt. GOP-2.2.3-09-2010-0145 jelű, „ÚJ, INTEGRÁLT VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSE A MEDITEAM ZRT-NÉL” című pályázat megvalósítására 24,981 MFt-ot nyert az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében. A támogatásból hardver eszközök beszerzésére és a MEDiTEI Integrált Egészségügyi Rendszer bevezetésére került sor.

 

A projekt során az alábbi tevékenységeket valósították meg:

 

  1. Hardverbeszerzésen belül 2 db szervergép és 23 db netbook vásárlása.

  2. Egyedi fejlesztésű szoftver beszerzésén belül pedig a MediTEI Integrált Egészségügyi Rendszer létrehozása és bevezetése a Mediteam Zrt-nél. A szoftver 11 modullal rendelkezik, amely hozzájárul az üzleti hatékonyság növeléséhez.

  3. A beszerzett eszközökhöz és fejlesztéshez kapcsolódóan tanácsadási tevékenység.

  4. A kommunikációs és promóciós tevékenység.

A vállalkozás menedzsmentje a vállalati folyamatmenedzsment hatékonyságának növelését tűzte ki célul vállalatirányítási és egyéb üzleti szoftverek bevezetésével. Ezen felül a Mediteam Zrt. vállalta a munkavállalók esélyegyenlőségi feltételeinek és munkakörülményeinek javítását, illetve a környezettudatos menedzsment kialakítását és fenntartását.
A pályázati program legfontosabb eredménye, hogy a Mediteam Zrt. növelte jövedelemtermelő képességét az IKT megoldások hatékony alkalmazása révén. A munkafolyamatok egyszerűbbé, kiszámíthatóvá és átláthatóvá váltak, ezáltal a vállalat versenyképessége növekedett.

 

Mediteam Szeged Zrt.
Cím: 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 39.
E-mail: szilvia@mediteam.hu
www.mediteam.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu