Minőségirányítási rendszerünk

A Mediteam Zrt. 2005 óta működteti az ISO 9001:2000, illetve ISO 9001:2008 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerét.

A rendszer célja szolgáltatásaink minőségének folyamatos fejlesztése pácienseink maximális elégedettsége és biztonsága, valamint partnereink teljes körű és lehető legjobb kiszolgálása érdekében.

A Mediteam Szeged Zrt. vezetése elkötelezte magát a vevőközpontú minőségirányítási rendszer kiépítése, működtetése és folyamatos fejlesztése mellett. Ennek érdekében folyamatosan figyelemmel kíséri az érdekelt felek igényeit, méri elégedettségüket és monitorozza saját belső folyamatait. A menedzsment rendszeresen értékeli az egész szervezet tevékenységét, az üzleti és a minőségi céloknak való megfelelést, továbbá biztosítja a szolgáltatásokhoz és a minőségirányítási rendszer működéséhez szükséges feltételeket, pénzügyi forrásokat.

A cég kiemelt szempontként kezeli szolgáltatásainak magas színvonalát és megbízható rendelkezésreállását, a cég működésének stabilitását, a betegbiztonságot, az adatvédelmet, az egyenlő bánásmód érvényesítését és a különböző kultúrák tiszteletét. A Mediteam különös gondot fordít az infrastruktúra tervszerű karbantartására és fejlesztésére, beleértve az orvosi berendezések és az informatikai technológia korszerűsítését.

Célunk, hogy minőségirányítási rendszerünk működése mérhető és pozitív hatással legyen szolgáltatásaink színvonalára, vevőink és partnereink elégedettségére.

Szeged, 2014. március 1.

dr. Nagy Z. Zsolt
elnök-vezérigazgató