Meghatott büszkeséggel tájékoztatjuk Önöket, hogy a HáziPatika.com által idén hagyományteremtő céllal indított "Év magánrendelője" díjat a rendelőintézetek kategóriájában, közönségszavazatok alapján a MediCenter Szakorvosi Intézet kapta meg. (www.azevmaganrendeloje.hu)

A díjat a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtártermében adták át 2014. június 11-én 10 órakor, ünnepélyes keretek között, a sajtó képviselőinek jelenlétében. A díj létrehozásának célja, hogy a pácienseknek segítsen eligazodni a magán-egészségügyi intézmények között, felhívja a figyelmüket a minőségre, illetve a páciensek közvetlen visszajelzéseivel segítse a magán-intézmények munkáját. A közönségdíjak odaítéléséről a páciensek internetes szavazás útján dönthettek 220 rendelő közül. Hat szempont alapján történt a szavazás: az ellátó orvos kommunikációja, alapossága, az ellátó személyzet kommunikációja, alapossága, a rendelőről alkotott benyomások és a várakozási idő alapján. Tudjuk, mekkora megtiszteltetés és felelősség ez a díj. A jövőre nézve pedig szép útmutató.

Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott!

Dr. Nagy Z. Zsolt
vezérigazgató
 Dr. Tornyai Éva
orvosigazgató
Rozsiné Paragi Ibolya
ápolási igazgató

 

 

 

 

Kedves Pácienseink!

Büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy a HáziPatika.com által immár hagyományosan megrendezett "Az év magánrendelője" pályázat közönségdíját ismét megnyertük!
A díjazott intézmények közül a MediCenter az egyetlen, aki tavaly és idén is nyertes volt.

http://www.hir24.hu/elet-stilus/2015/06/11/a-szegedi-medicenter-nyerte-az-ev-maganrendeloje-2015-kozonsegdijat/

A díjat a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtártermében adták át 2015. június 11-én 10 órakor, ünnepélyes keretek között, a szakma és a sajtó képviselőinek jelenlétében.A közönségdíjak odaítéléséről a páciensek internetes szavazás útján dönthettek 457 intézmény közül. Hat szempont alapján történt a szavazás: az ellátó orvos kommunikációja, alapossága, az ellátó személyzet kommunikációja, alapossága, a rendelőről alkotott benyomások és a várakozási idő alapján.

Köszönjük Önöknek a bizalmat, valamint köszönjük a MediCenter valamennyi orvosának, szakdolgozójának, hogy színvonalas munkája, szakértelme, humánuma eredményeként, valamennyiünket képviselve átvehettük ezt a díjat!

Köszönjük, hogy ismét Intézményünket tartották a legjobbnak!

 

 

Üdvözlettel:

Dr. Nagy Z. Zsolt
vezérigazgató
Dr. Tornyai Éva
orvosigazgató
Rozsiné Paragi Ibolya
ápolási igazgató