A mediteam Szeged Zrt. története

CÉGALAPÍTÁS

Társaságunkat korlátolt felelősségű társaság formájában 1995. decemberében alapította meg öt egészségügyi szakember. Tevékenységi körünk ekkor még foglalkozás-egészségügyi alapellátás volt, ami az évek során pácienseink és partnereink igényei szerint bővült ki szakorvosi járóbeteg-ellátással, háziorvosi ellátással, munka- és tűzvédelmi tevékenységgel, valamint különböző oktatásokkal.

Ugyancsak vevőink igényei alapján szerveztük meg országos foglalkozás-egészségügyi ellátó hálózatunkat, a Mediteam Konzorciumot.

SZAKMAI ÉS SZERVEZETI FEJLŐDÉS

Cégünk az évek során jelentős növekedésen és fejlődésen ment keresztül. Napjainkra közel 40 munkavállalónkkal és több mint 200 közreműködő munkatársunkkal (orvosok, szakdolgozók) látjuk el feladatainkat.

A szervezeti fejlődés és növekedés miatt a vállalkozás jogi formája is megváltozott, 2004. márciusában zártkörűen működő részvénytársasággá alakultunk át. Megőriztük viszont azt a hagyományt, hogy a cég tulajdonosai továbbra is a napi munkában résztvevő egészségügyi szakemberek (orvosok és menedzserek) maradtak.

Jelenleg szegedi és vidéki rendelőink mellett, a 2001-ben megnyitott MediCenter Szakorvosi Intézet ad otthont szakorvosi rendeléseinknek, és ugyancsak a MediCenter Szakorvosi Intézetben kapott helyet cégünk központi adminisztrációja is.

A MEDITEAM SZEGED Zrt. mindig is fontosnak tartotta pácienseinek biztonságát, szolgáltatásainak minőségét. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a minőségirányítási rendszerünk kiépítésére és működtetésére, valamint munkatársaink képzésére, továbbképzésére. A MEDITEAM SZEGED Zrt. a SOTE Orvostudományi Karának akkreditált képzőhelye a foglalkozás-egészségügyi szakorvosi képzés területén.

A MEDITEAM SZEGED Zrt. JELENE

Napjainkban több, mint 800 szerződött partnerünk és több mint 32.000 munkavállaló részére nyújtunk foglalkozás-egészségügyi alapellátást. Foglalkozás-egészségügyi szakellátásunk egész Csongrád megye ellátását biztosítja. A MediCenter Szakorvosi Intézetben 40 szakma képviselői látják el pácienseiket.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a HáziPatika.com által megrendezett "Az év magánrendelője" pályázat közönségdíját 2014-ben és 2015-ben is megnyertük! „A hely, ahol legfontosabb az ember!”

                                 

Az évek során felhalmozódott szaktudást és szakmai szervezési tapasztalatot cégünk másoknak is továbbadta. A MEDITEAM SZEGED Zrt. tulajdonosi érdekeltséggel rendelkezik a szakorvosi járóbeteg-ellátást nyújtó Kisteleki Járóbeteg Szakellátó Kft-ben, a Csongrádi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Kft-ben, az egynapos sebészeti beavatkozásokat végző Kisteleki Nappali Kórház Kft-ben.

További terveinkben - pácienseinek egészségének megőrzéséért - hangsúlyos szerepet kap az egészségügyi szolgáltatási rendszerünk fejlesztése, modernizálása.

                                                                                             

                                                                                              Dr. Nagy Z. Zsolt
                                                                                             Elnök-vezérigazgató
                                                                                         MEDITEAM SZEGED Zrt.