Menedzserszűrés

A gazdasági társaságok, vállalkozások eredményes működésének egyik alapfeltétele az egészséges, jó munkabírású vezetői réteg. Közismert tény, hogy a vezetői munkakör ellátása az átlagosnál nagyobb megterhelést jelent, ezért kifejezetten a management számára ajánlott szolgáltatásunk a "menedzserszűrés". Az információterhelés növekedése, a konfliktushelyzetek gyarapodása, a kedvezőtlen irányba ható életmódváltozások erősen próbára teszik alkalmazkodási mechanizmusainkat, felemésztik annak tartalékait, és teret engednek az ún. "menedzser-betegségek" kialakulásának. Ilyen betegség például a gyomorfekély, a neurózis, magasvérnyomás betegség. Az életmódbeli változások (dohányzás elhagyása, fizikai aktivitás, fogyókúra, munkakörülmények változtatása) mellett az egészségi állapot időszakos ellenőrzése a megelőzés egyik legfontosabb lehetősége. A részletes orvosi vizsgálat során ugyanis fény derülhet tünetmentes állapotban lévő betegségekre, vagy a betegséget közvetlenül megelőző állapotra, és így azok kezelése időben elkezdhető. A vizsgálatokat egy időben, egy helyen szervezzük, időtartamuk kb. 3óra/fő.

Koordinátor: Gyenge Éva: +36 30 637 9595

 

A menedzserszűrés elemei:

  1. Laboratóriumi vizsgálat (vérkép, rizikó faktorok, májfunkció, vesefunkció, makro- és mikroelemek, széklet vérvizsgálat, vizeletvizsgálat)

  2. Hasi ultrahang vizsgálat

  3. Általános belgyógyászati és kardiológiai vizsgálat

  4. Általános sebészeti szűrés (mozgásszervi-, bőrgyógyászai-, visszérszűrés, stb.)

  5. Hölgyeknél nőgyógyászati szűrés

  6. Szemészeti szakorvosi vizsgálat

  7. Fül-orr-gégészeti vizsgálat, felső légúti rákszűrés, szűrő hallásvizsgálat

  8. Szakorvosi véleményezés, tanácsadás

A szigorú adatvédelmi szabályzatunk betartásával érthető, magyarul megfogalmazott, személyre szóló szakorvosi véleményt adunk az elvégzett vizsgálatok tükrében.

Az összefoglaló vélemény tartalmazza a további vizsgálatok, illetve a szükséges intézeti gyógykezelésre vonatkozó javaslatokat. Igény esetén megszervezzük, illetve biztosítjuk a fekvőbeteg ellátáshoz tartozó szakorvosi konzultációt, javaslatot teszünk szakorvos személyére vonatkozóan.