Telefonos és online szakorvosi konzultáció

A Medicenter Szakorvosi Intézet telefonos és online konzultáció szolgáltatását bármilyen panasszal igénybe veheti, ami nem igényel fizikális vizsgálatot vagy eszközös beavatkozást. Ennek keretében lehetőség van feltenni kérdéseit, elküldeni leleteit, receptet felíratni. Amennyiben bizonytalan, hogy az Ön panaszával igénybe vehető-e a szolgáltatás, kérdését küldje el nekünk ide.

A telefonos és online konzultáció a személyes, fizikális és műszeres vizsgálattal történő szakorvosi vizsgálattal nem egyenértékű. Amennyiben állapota, panaszai azt indokolják, igénybe veheti személyesen is szakrendeléseinket. 

Jelentkezését otthonról, kényelmesen, gyorsan elintézheti ide kattintva (hétköznap és hétvégén is bármikor), vagy a +36 (30) 400 2166 telefonszámon (hétköznapokon 8-16 óra között).

Munkatársaink az időpont kérését követően felveszik Önnel a kapcsolatot, és elektronikus úton visszaigazolják a telefonos konzultáció időpontját. Az időponttal kapcsolatos kéréseit már a jelentkezéskor megadhatja a kapcsolatfelvételi űrlapon is. 

1. Bejelentkezés (időpont kérés)

Legelső lépésként küldjön nekünk egy időpont kérést az alábbi űrlapon (hétköznap és hétvégén is bármikor), vagy keresse meg munkatársunkat telefonon a +36 (30) 400 2166 telefonszámon (munkanapokon 8-16 óra között). 

2. Időpont egyeztetés

Munkatársaink az időpont kérését követően felveszik Önnel a kapcsolatot, és elektronikus úton vagy telefonon visszaigazolják a konzultáció időpontját. Az időponttal kapcsolatos kéréseit már a jelentkezéskor megadhatja a kapcsolatfelvételi űrlapon is.

Az előre egyeztetet időponton változtatni legkésőbb a konzultációt megelőző nap 12 óráig lehet, legfeljebb egy alkalommal.

3. Díjfizetés 

A szolgáltatás díjtételének rendezése előreutalással történik számla ellenében. A díjat a 18400010-10000515-10353668 elkülönített bankszámlaszámra tudja utalni, a közlemény rovatba fel kell tüntetni az igénybevevő nevét. Az átutalás beérkezését követően munkatársunk visszaigazolja az egyeztetett időpontot. Pénzvisszatérítésről és egyéb feltételekről további információt a lenti menüpontban talál.

4. Korábbi leletek elküldésének lehetősége

Amennyiben szeretné, orvosával megoszthatja korábbi leleteit, esetleg látható tüneteiről készített fényképfelvételeit is. Erre lehetősége van a konzultációt megelőzően, melyet jelezhet már az időpont kérésekor is. Leleteit a konzultacio@mediteam.hu e-mail címre továbbíthatja, amit szakorvosunk a konzultációt megelőzően át fog tanulmányozni annak érdekében, hogy hatékonyabb lehessen a konzultáció.

5. Szakorvosunk telefonon vagy interneten keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot

Az egyeztetett időpontban az alábbiak szerint kerül sor a konzultációra, attól függően, hogy előzetesen a telefonos, vagy az online konzultációt választotta.
 
Telefonos konzultáció esetén:
Az Ön által megadott telefonszámon szakorvosunk felhívja a megadott időpontban. Amennyiben foglalt, vagy pillanatnyilag nem veszi fel a telefont, pár perc múlva ismételten megkíséreljük Önt elérni.

Online konzultáció esetén:
Az időpont visszaigazoló e-mail üzenetben elküldünk egy linket, amire kattintva tud belépni a videobeszélgetésbe. Előzetesen nincs szükség külön szoftver telepítésére vagy bármilyen regisztrációra. 

A konzultáció időtartama maximum 20 perc, amennyiben több időre szeretné a konzultációs lehetőséget igénybe venni, úgy arra is van lehetőség, ez ügyben kérjen egyedi ajánlatot az előzetes időpont egyeztetés alkalmával.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rosszul megadott, téves elérhetőség megadása, valamint a megbeszélt időpontban történő elérhetetlenség miatt, vagy ha 10 percen belül nem veszi fel a telefont, illetve nem lép be a videobeszélgetésbe, úgy a konzultáció az ön hibájából történő meghiúsulásnak minősül, és pótlásra, díjvisszatérítésre nincs mód.  

6. Leletkiadás, receptírás

A konzultáció során elhangzott panaszokról, orvosi javaslatokról munkatársunk konzultációs lapot készít, melyet számítógépes rendszerünkben eltárolunk, később ez bármikor visszakereshető. A konzultációs lapot a megbeszélést követően elektronikus úton is eljuttatjuk önnek az e-mail elérhetőségére.

Amennyiben receptírásra lenne szükség, a konzultáció alapján arra is lehetőség van. A receptet egyenlőre csak papír alapon tudjuk kiállítani, ami átvehető nyitvatartási időben a Medicenter Szakorvosi Intézet recepcióján (6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.). 

Telefonos és online konzultáció szolgáltatásunkat időpont egyeztetést követően kiállított, és elektronikusan megküldött számla kiegyenlítését követően veheti igénybe. A szolgáltatási díjat a 18400010-10000515-10353668 elkülönített számlaszámra tudja utalni.

A szolgáltatás díjáról érdeklődjön munkatársainknál.

Amennyiben a szolgáltatás igénybevétele orvosunk elérhetetlensége miatt nem valósul meg, úgy munkatársainkkal új időpontot tud egyeztetni, vagy visszatérítjük a befizetett összeget. Ha a konzultáció az Ön elérhetetlensége miatt meghiúsul, úgy a befizetett díjat sajnos nem áll módunkban visszatéríteni.

Mit jelent az, hogy telefonos és online konzultáció? Mindkettőt válaszhatom egyszerre, vagy csak az egyiket?

Csak az egyik szolgáltatás választható egyszere, szakorvosunk vagy telefonon, vagy pedig online módon, számítógépen, okostelefonon vagy tableten történő videohívás formájában elérhető a megbeszélt időpontban.

Az online konzultációhoz szükséges-e bármit előzetesen telepítenem, vagy valahová regisztrálnom?

Nem szükséges egyiket sem, a videohívás elindításához szükséges linket az időpont egyeztetése során elküldjük, melyre kattintva automatikusan elindul a hívás.

Milyen technikai feltételei vannak az online konzultációnak?

A videohívás indításához egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép vagy okoseszköz szükséges, valamint egy azokhoz csatlakoztatott működő kamera és mikrofon. Az online konzultáció a legtöbb internet böngésző programmal használató, előzetes telepítés vagy regisztráció nélkül. A konzultáció kezdetekor fontos, hogy engedélyezze a kamerához és a mikrofonhoz való hozzáférést, ellenkező esetben nem fog tudni megvalósulni a beszélgetés.

Tudok előzetesen technikai segítséget kapni az online konzultáció igénybevételéhez?

Természetesen. Az időpont egyeztetés során küldünk egy összeálított tájékoztatót, amiben minden fontos és hasznos technikai információ le van írva, amit tudnia szükséges.

labor

Időpont kérés telefonos és online konzultációra

Címünk

6722 Szeged, Petőfi S. Sgt. 39.

Email

medicenter@mediteam.hu

Telefon

+36 (62) 55-88-88
+36 (30) 44-51-368