Bőrgyógyászat

Ekcéma, vírusos szemölcs, anyajegyek, aknés bőr és más gyulladásos bőrbetegségek, érdaganatok egyéb bőrelváltozások diagnosztizálása, korszerű kezelése a Medicenterben.


Ha a szakorvosi vizsgálat megállapítja, hogy a bőrelváltozások eltávolításra szorulnak, rendelőnkben helyi érzéstelenítés mellett el tudjuk végezni a legtöbb beavatkozást. Szakembereink korszerű és személyre szabott ellátással várnak, a legújabb technológiák alkalmazásával a legmagasabb szintű ellátást nyújtják.

bőrgyógyászat

Mikor érdemes szakrendelésünket felkeresned?

Bőrünk állapota legnagyobb szervünkként alapvetően meghatározza közérzetünket és egészségünket. Bőrgyógyászati szakrendelésünkön a haj, a köröm és a bőr betegségeinek gyógyításával, vírusos szemölcsök eltávolításával, serdülőkori akne kozmetológiai kezelésével, valamint bőrgyógyászati szűréssel foglalkozunk.

Mindenképp javasolt évente legalább egy, de sok anyajegy esetén akár két alkalommal is az anyajegyszűrés. Az anyajegy szűrés esetén kiemelten fontos a teljes test átvizsgálása, minden egyes anyajegy külön-külön történő szemrevételezése. A rosszindulatú daganatos betegségek közül az egyik legkorábban áttétet adó típus a melanóma, mely kialakulhat régóta meglévő anyajegyből, de sokszor újonnan keletkezik. Rendszeres önvizsgálattal és anyajegyszűréssel a melanóma időben történő felismerésének esélye nagyban nő.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

icon
AKNE, PATTANÁSOS BŐR
icon
ALLERGIÁS BŐRBETEGSÉG
icon
ANYAJEGYEK SZŰRÉSE, ELTÁVOLÍTÁSA
icon
GOMBÁS FERTŐZÉSEK
icon
BŐR, ÉS NEMIBETEG GONDOZÁS
icon
SZEMÖLCSÖK

Szakorvosaink

Dr. Baltás Eszter

Dr. Baltás Eszter

Dr. Csányi Ildikó

Dr. Csányi Ildikó

Dr. Szurgent József

Dr. Szurgent József

Dr. Rózsa Petra

Dr. Rózsa Petra

Foglaljon időpontot szakrendelésünkre online

Elérhetőségek

Cím: 6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.
Email: medicenter@mediteam.hu
Telefon: +36 (62) 55-88-88
Mobil: +36 (30) 44 51 368