Munkahelyi elsősegélynyújtás oktatás

A munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjét meghatározó rendelet előírásai szerint minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani.

A jogszabályi előírásoknak való megfelelést elősegítve, cégünk szervezett formában indít felnőttoktatási regisztrációs számmal rendelkező munkahelyi elsősegélynyújtó képzéseket, amelyet központi szervezésben illetve 10 főnél nagyobb hallgatói létszám esetén bármilyen, a Megrendelőnek megfelelő helyszínen és időpontban lebonyolítunk.

A képzés 10 x 45 perces, amely igény esetén rövid gyakorlati vizsgával zárul. A tananyag a jelenlegi nemzetközi és hazai ajánlásoknak megfelel, gyakorlat centrikus. Tematikája minden esetben alkalmazkodik a résztvevők munkahelyén előforduló baleseti mechanizmusokhoz, potenciális problémákhoz. Az oktató a képzések előtt az adott Megrendelő foglalkozás egészségügyi orvosától tájékozódik a tavalyi évben a nevezett cégnél előfordult munkahelyi balesetekről, bejelentésekről, a cégre jellemző rizikófaktorokról.

A képzés elvégzéséről a mindenkori törvényi szabályozásnak megfelelő igazolást állítunk ki. 

Érdeklődés és ajánlatkérés: oktatas@mediteam.hu

elsősegély oktatás
Elérhetőségek

Cím: 6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.
Email: medicenter@mediteam.hu
Telefon: +36 (62) 55-88-88
Mobil: +36 (30) 44 51 368