Fájdalomambulancia

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik.

fájdalomambulancia

Mivel foglalkozik az fájdalomambulancia?

A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket.Szakorvosaink azon igyekeznek, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudják megszüntetni vagy megelőzni olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében. A Medicenterben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

icon
FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS
icon
DERÉKFÁJÁS
icon
PORCKORONC BETEGSÉGEK
icon
IDEGBECSÍPŐDÉSEK
icon
CSIGOLYAELCSÚSZÁS

TUDÁSTÁR

Sajnálatos tény, hogy a fájdalommal élő páciensek nagy része bizonyos idő után reményvesztetté válik, különösen akkor, ha a panaszok a korábbi orvoslátogatások, a különböző fájdalomcsillapító szerek alkalmazása és az életmódváltás ellenére sem szűnnek meg. A fájdalomambulancia orvoscsapatának legfőbb célja, hogy pácienseit megszabadítsa a krónikus fájdalomtól, egyénre szabott, korszerű és célirányos eljárásokkal.

A fájdalomambulancia több orvosi szakterület képviselőinek összehangolt munkájára épül, így a fájdalommal küzdő betegeknek nem kell orvostól orvosig járniuk, hogy megoldást találjanak a problémáikra. A fájdalomambulancia tapasztalt orvosai hatékonyan csillapítják a hosszabb ideje fennálló, krónikus fájdalmat. Fájdalomambulanciánkon szakértőink megoldást kínálnak derékfájásra vagy idegbecsípődésre, isiászra, idegfájdalmakra, ízületi problémákra és minden olyan fájdalomtípusra, amely mozgásbeszűkülést okoz.

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik. A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket. Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében. A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Hogy történik a vizsgálat?

Szóbeli kikérdezés a panaszokról, kórelőzményről
Alapos fizikális vizsgálat (segítségükkel megállapítható a károsodás jellege)
Bizonyos esetekben szükség lehet további vizsgálatokra (labor és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra – MR, CT, röntgen)

A fájdalom csillapítására azonnal is megkezdődhet a kezelés:

injekciós kezelés (fájdalomcsillapító, ízületi blokád, gyulladáscsökkentő)
speciális fájdalomcsillapító gyógyszerek felírása
egyéb idegrendszerre ható gyógyszerek felírása

Az azonnali fájdalomcsillapítást követően általában néhány nap leforgása alatt jellemzően helyreáll a mozgási képesség és az idegi funkciók jelentős része.

A kezelés további kiegészítő eszközei:

gyógyászati segédeszközök felírása
gyógytorna (mozgásszervi problémákra)
fizikoterápia (mozgásszervi fájdalmakra)
egyéb mozgásterápiás megoldások.

endokrinológia

SZAKEMBEREINK

Dr. Elek Péter

Dr. Elek Péter

 Dr. Tahaei Arad

 Dr. Tahaei Arad 

Foglaljon időpontot szakrendeléseinkre online

Elérhetőségek

Cím: 6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.
Email: medicenter@mediteam.hu
Telefon: +36 (62) 55-88-88
Mobil: +36 (30) 44 51 368