Fájdalomambulancia

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik.

fájdalomambulancia

Mivel foglalkozik az fájdalomambulancia?

A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket.Szakorvosaink azon igyekeznek, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudják megszüntetni vagy megelőzni olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében. A Medicenterben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

icon
FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS
icon
DERÉKFÁJÁS
icon
PORCKORONC BETEGSÉGEK
icon
IDEGBECSÍPŐDÉSEK
icon
CSIGOLYAELCSÚSZÁS

TUDÁSTÁR

Sajnálatos tény, hogy a fájdalommal élő páciensek nagy része bizonyos idő után reményvesztetté válik, különösen akkor, ha a panaszok a korábbi orvoslátogatások, a különböző fájdalomcsillapító szerek alkalmazása és az életmódváltás ellenére sem szűnnek meg. A fájdalomambulancia orvoscsapatának legfőbb célja, hogy pácienseit megszabadítsa a krónikus fájdalomtól, egyénre szabott, korszerű és célirányos eljárásokkal.

A fájdalomambulancia több orvosi szakterület képviselőinek összehangolt munkájára épül, így a fájdalommal küzdő betegeknek nem kell orvostól orvosig járniuk, hogy megoldást találjanak a problémáikra. A fájdalomambulancia tapasztalt orvosai hatékonyan csillapítják a hosszabb ideje fennálló, krónikus fájdalmat. Fájdalomambulanciánkon szakértőink megoldást kínálnak derékfájásra vagy idegbecsípődésre, isiászra, idegfájdalmakra, ízületi problémákra és minden olyan fájdalomtípusra, amely mozgásbeszűkülést okoz.

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik. A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket. Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében. A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Hogy történik a vizsgálat?

Szóbeli kikérdezés a panaszokról, kórelőzményről
Alapos fizikális vizsgálat (segítségükkel megállapítható a károsodás jellege)
Bizonyos esetekben szükség lehet további vizsgálatokra (labor és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra – MR, CT, röntgen)

A fájdalom csillapítására azonnal is megkezdődhet a kezelés:

injekciós kezelés (fájdalomcsillapító, ízületi blokád, gyulladáscsökkentő)
speciális fájdalomcsillapító gyógyszerek felírása
egyéb idegrendszerre ható gyógyszerek felírása

Az azonnali fájdalomcsillapítást követően általában néhány nap leforgása alatt jellemzően helyreáll a mozgási képesség és az idegi funkciók jelentős része.

A kezelés további kiegészítő eszközei:

gyógyászati segédeszközök felírása
gyógytorna (mozgásszervi problémákra)
fizikoterápia (mozgásszervi fájdalmakra)
egyéb mozgásterápiás megoldások.

endokrinológia

SZAKEMBEREINK

Dr. Elek Péter

Dr. Elek Péter

Foglaljon időpontot szakrendeléseinkre online

Elérhetőségek

Cím: 6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.
Email: medicenter@mediteam.hu
Telefon: +36 (62) 55-88-88
Mobil: +36 (30) 44 51 368