Immunológia

Immunológus szakorvosaink az immunrendszer működésével kapcsolatos problémákkal foglalkoznak, annak rendellenességeit vizsgálják és kezelik.

immunológia

Mikor forduljunk immunológushoz?

Amennyiben az immunrendszer a saját sejtjeinket idegenként ismeri fel, autoimmun betegségek alakulhatnak ki. Az általános tünetek (testsúlyvesztés, a tartós fáradtság, a hajhullás, a halmozottan előforduló fertőzések, valamint a visszatérő hőemelkedés és a láz) megjelenése mellett specifikus tünetek, úgy mint szem- és szájszárazság, izomgyengeség, szájüregi afták megjelenése, kis és nagyízületeket érintő tartós ízületi fájdalom és duzzanat, reggeli ízületi merevség, hajnali ízületi fájdalom, bőrelváltozások, az ujjak hidegben történő lilás elváltozása és fájdalma, valamint terhességi kórállapotok (visszatérő vetélések, meddőség) is felmerülnek, melyeket nehéz laikusként felismerni.

Kiemelt fontosságú a betegség által érintett szervek időben történő beazonosítása, mert a betegség az akár hosszú ideig tartó tünetmentesség alatt visszafordíthatatlan károsodást is eredményezhet bennük. Az időben indított kezelés segítségével mindez megelőzhető.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

icon
GYULLADÁSSAL JÁRÓ, ELHÚZÓDÓ BETEGSÉGEK
icon
SOKÍZÜLETI GYULLADÁSSAL JÁRÓ ÁLLAPOTOK
icon
EGY SZERVET ÉRINTŐ AUTOIMMUN BETEGSÉGEK
icon
SZISZTÉMÁS AUTOIMMUN BETEGSÉGEK
icon
MEDDŐSÉG
icon
VISSZATÉRŐ TERHESSÉGVESZTÉS

SZAKEMBEREINK

Dr. F. Kiss Zsuzsanna

Dr. F. Kiss Zsuzsanna

Foglaljon időpontot szakrendeléseinkre online

Elérhetőségek

Cím: 6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.
Email: medicenter@mediteam.hu
Telefon: +36 (62) 55-88-88
Mobil: +36 (30) 44 51 368