ORTOPÉDIA

A mozgás szabadságáért

ortopédia

Ortopédia: A mozgás szabadságáért

Hirtelen megjelenő, vagy régóta húzódó ízületi panaszok, gyulladások, fájdalmas, illetve beszűkült ízületi mozgások, sportsérülések, kopott ízületek okozta problémák megoldására kínálnak megoldást az ortopédiai szakemberek.

Ortopéd szakorvoshoz érdemes fordulnod, ha ízületi gyulladásról, – fájdalomról, derékfájásról, csípőfájdalomról, csípőficamról, felső végtag-, vállfájdalomról, ízületi kopásokról, csontkinövésekről van szó. Ugyancsak ajánlott felkeresni a szakorvost térdszalagok sérülése, porcleválás, gerincferdülés, lúdtalp, kalapácsujj, alagút szindróma esetén.

Az ortopéd betegségek kezelése többféle módon történhet. A konzervatív kezelés magában foglalja a gyógyszeres kezelést, gyógyászati segédeszközök alkalmazást. Megoldást jelenthetnek a fájdalomcsillapítók, a gyulladáscsökkentők, a porcépítő kúrák, a gyógytorna, a gyógymasszázs, a fizikoterápiás kezelések, az injekciós kezelések.
Ortopédiai panaszaid esetén a műtéti megoldás akkor jön szóba, amikor az elváltozás olyan fokú, vagy az egyéb kezelések nem járnak eredménnyel. A cél, hogy visszanyerd a mozgáskészségedet, megszűnjenek fájdalmaid.

Ortopédiai magán-szakrendelésünkön a mozgásszervek akut sérüléseivel, betegségeivel és rehabilitációjával komplexen foglalkozunk. 

Szakembereink mindannyian magasan képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek, a mozgásszervi problémák elismert szakértői, akik egymással és más területek felkészült orvosaival is szorosan együttműködve összetett problémák esetén is a legjobb ellátást nyújtják. Az eljárások során mindig a legkíméletesebb, legmodernebb és az elérhető legpontosabb diagnosztikai módszereket és gyógyászati kezeléseket alkalmazzák a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően.

Ne felejtsd: a fájdalommentes mozgás nem kiváltság, hanem szabadság. Ezt a szabadságot segít hatékonyan visszaszerezni és megőrizni a Medicenter Szakorvosi Intézet.

Elérhetőségek

Cím: 6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.
Email: medicenter@mediteam.hu
Telefon: +36 (62) 55-88-88
Mobil: +36 (30) 44 51 368